Boka flytthjälp med flyttfirman Unikflytt i Alingsås!

Boka flytthjälp med flyttfirman Unikflytt i Alingsås!

Välkommen till Unik Flytt & Transport, din pålitliga flyttfirma i Alingsås som specialiserar sig på omfattande flytthjälp. Med vår långa erfarenhet och positiva kundreferenser kan du känna dig trygg när du överlåter din flytt till oss. Vi hanterar alla typer av flyttar, stora som små, inom Alingsås och prioriterar alltid våra kunders behov.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av flyttjänster för att möta dina behov. Dessa inkluderar:

  • Packning och montering
  • Flyttstädning
  • Magasinering
  • Tungalyft och pianoflytt

Berätta mer om dina flyttbehov så skräddarsyr vi en lösning åt dig, komplett med en tydlig offert och en noggrant planerad tidsplan.

Trygg och pålitlig flyttservice i Alingsås

Som en fullständigt försäkrad flyttfirma med nödvändiga tillstånd strävar vi efter att leverera service som gör våra kunder nöjda och benägna att rekommendera oss vidare. Vi som flyttföretag är tacksamma för alla flyttuppdrag vi får, oavsett storlek.

Privat- och bohagsflyttar

Unikflytt har alla verktyg och resurser som krävs för en optimal flytt. När du anlitar oss får du tillgång till erfaren personal och passande fordon för att säkerställa en smidig övergång. Vi är specialiserade på att hantera både små och stora flyttprojekt, och anpassar våra metoder efter dina unika förutsättningar och behov. Efter flytten tar vi hand om flyttstädningen i din gamla bostad i Alingsås, alltid med garanti på utfört arbete. Vi strävar efter att minska din stress och maximera effektiviteten under hela flyttprocessen.

Kontors- och företagsflyttar

Flytt av företag eller kontor kräver expertis. Vi erbjuder professionell flytthjälp som anpassas efter ditt företags unika krav, med fokus på att minimera störningar och hålla tidsplaner. Vårt team arbetar effektivt för att säkerställa att alla aspekter av flytten sker enligt överenskommen schema och med högsta möjliga precision och omsorg.

Anlita en erfaren flyttfirma

Stor kapacitet

Kostnadsfri offert. Ej bindande

Emballage, kartonger och packmaterial för flytten

Packhjälp

Flyttstädning

Magasinering

Kontakta oss

Vill du ha flytthjälp i Alingsås eller Sjuhäradsbygden, ring oss på 033-29 10 20 eller fyll i vårt kontaktformulär för snabb återkoppling. Välj Unik Flytt & Transport när ni har behov av ett flyttföretag för en trygg och effektiv flyttlösning

Vill du flytta säkert & inte få några problem?
Ta då kontakt med Petter eller Anna på 033-29 10 20 eller info@unikflytt.se