Flyttstäd

Flyttstäd

Att flyttstäda kan vara både stressande, tungt och tidskrävande. När alla kartonger är packade och flyttlasset har gått, finns det sällan energi kvar till att städa. Lägg till tjänsten flyttstäd så löser vi städningen av din bostad och ser till att den blir ren och fin, från golv till tak och du kan i stället fokusera på ditt nya boende och framtiden. Vi erbjuder tjänsten flyttstäd inom Borås med närområde.

Detta ingår i vårt flyttstäd:

Samtliga rum

Fönsterputsning, rengöring av fönsterbänkar, fönsterkarmars insida, rengöring av golvlister, elkontakter, belysningsknappar, dörrar och dörrkarmar, bakom element och utsida samt målade ytor. Rengöring av golv och trösklar, rengöring av garderober, in- och utvändigt samt ovanpå. Väggar och tak dammas. (ej våttorkning)

Badrum & toalett

Rengöring av fast belysning, all sanitet, även under badkaret. Rengöring av kakelväggar/klinkers och fogar. Rengöring av alla synliga rör, samt putsning av speglar. Rengöring av golvbrunnar och ventiler. Rengöring av badrumsskåp samt övriga förvaringsutrymmen

Kök

Rengöring av fast belysning och av kyl och frys in- och utvändigt samt under och bakom. Rengöring av spis, ugn in- och utvändigt, tillhörande plåtar och galler samt under och bakom. Rengöring av diskmaskin, in- och utvändigt. Av- och uttorkning av skåp även under överskåp, lådor och arbetsbänkar. Avtorkning av köksfläkt, rengöring av filter och ventiler.

Tvättstuga

Om det finns en tvättstuga gäller enligt samtliga rum. Inklusive rengöring av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp in- och utvändigt.

Att tänka på innan vi kommer och städar:

Se till att frysen är avstängd och avfrostad och glöm ej att tömma kylen inför rengöring.

Dra ut alla vitvaror som går så som kyl, frys, spis samt tvättmaskin och torktumlare för att vi ska kunna rengöra bakom.

<