Boka flytthjälp med flyttfirman Unikflytt i Bollebygd!

Boka flytthjälp med flyttfirman Unikflytt i Bollebygd!

Välkommen till Unikflytt.se, en flyttfirma i Bollebygd som erbjuder flytthjälp. Vi har mångårig erfarenhet och goda referenser så du kan tryggt lämna över din flytt till oss. Unikflytt arbetar med flyttar lokalt i Bollebygd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag som vi gör i Bollebygd. Vi kan erbjuda just dig som kund flera olika tjänster inom flytt. Här kan ni se några av våra tjänster som vi erbjuder. Packning, montering, flyttstädning, magasinering, tungalyft, pianoflytt. Låt oss höra mer om din flytt så arbetar vi tillsammans fram en passande lösning med en tydlig offert och tidsplan på flytten.

Rätt flyttfirma i Bollebygd

Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är nöjda kunder som gärna rekommenderar oss till andra. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Bollebygd, såväl små som stora flyttjobb.

Privatflyttar / Bohagsflyttar

Unikflytt har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt fordon för din flytt.

Ett jobbigt och tråkigt moment i samband med flytt är att återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Bollebygd. Garanti lämnas alltid på våra flyttstädningar som vi utför!

Kontorsflytt / Företagsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande. Planeringen är väldigt viktig så att tidsplanen hålls & att man snabbt kommer i ordning i sina nya lokaler. Vi erbjuder professionell flytthjälp till företag i Bollebygd, vi anpassar flytten helt efter era behov. Vill ni ha hjälp av oss ring då på 033-29 10 20.

Anlita en erfaren flyttfirma

Stor kapacitet

Kostnadsfri offert. Ej bindande

Emballage, kartonger och packmaterial för flytten

Packhjälp

Flyttstädning

Magasinering

Boka oss för flytthjälp i Bollebygd!

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snabbt som möjligt! Vår personal arbetar alltid med stor kundlyhördhet, noggrannhet och trygghet. Anlitar du oss får du med andra ord alltid en trygg helhetslösning med förstklassig flytthjälp i Bollebygd eller i någon annan ort i Sjuhäradsbygden.

Vill du flytta säkert & inte få några problem?
Ta då kontakt med Petter eller Anna på 033-29 10 20 eller info@unikflytt.se