Boka flytthjälp med flyttfirman Unikflytt i Göteborg!

Boka flytthjälp med flyttfirman Unikflytt i Göteborg!

Välkommen till Unik Flytt & Transport, din pålitliga flyttfirma i Göteborg specialiserad på flytthjälp. Med vår gedigna erfarenhet och starka referenser kan du känna dig säker när du anförtror oss din flytt. Vi är fokuserade på lokala flyttar inom Göteborgsregionen och prioriterar alltid våra kunders behov i varje uppdrag vi åtar oss. Hos oss hittar du ett brett utbud av flyttjänster anpassade för att möta dina specifika behov. Våra tjänster inkluderar packning, montering, flyttstädning, magasinering, hantering av tunga lyft samt pianoflytt. Kontakta oss för att diskutera dina flyttbehov, så utformar vi en skräddarsydd lösning komplett med en tydlig offert och tidsplan för din flytt.

Rätt flyttfirma i Göteborg

Naturligtvis är vi fullt försäkrade och innehar alla nödvändiga tillstånd. Vårt främsta mål är att ha nöjda kunder som vill rekommendera oss till andra. Vi uppskattar alla typer av flyttuppdrag i Göteborg, oavsett om det är mindre eller större jobb.

Privatflyttar / Bohagsflyttar

Unikflytt är utrustad med alla nödvändiga verktyg för att din flytt ska genomföras på bästa möjliga sätt. När du anlitar oss som ert flyttföretag får du tillgång till erfaren personal och rätt fordon anpassat för din flytt. Ett besvärligt och trist moment är ofta att behöva återvända till den gamla bostaden för att utföra flyttstädning.

Vi på Unikflytt tar dock hand om även detta, och vi erbjuder alltid garanti på de flyttstädningar vi utför i Göteborg!

Kontorsflytt / Företagsflytt

Att flytta ett företag eller kontor kräver specialistkompetens. Det är avgörande att ha en noggrann planering för att hålla tidsschemat och snabbt kunna etablera sig i de nya lokalerna. Vi tillhandahåller professionell flytthjälp för företag i Göteborg och skräddarsyr flytten för att möta just era specifika behov. Vill ni ha hjälp av oss ring då på 033-29 10 20.

Anlita en erfaren flyttfirma

Stor kapacitet

Kostnadsfri offert. Ej bindande

Emballage, kartonger och packmaterial för flytten

Packhjälp

Flyttstädning

Magasinering

Boka oss för flytthjälp i Göteborg!

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig så fort vi kan! Vår personal prioriterar alltid kundlyhördhet, noggrannhet och säkerhet. När du väljer att anlita oss, garanterar vi en trygg och omfattande lösning med förstklassig flytthjälp, oavsett om det gäller Göteborg eller något annat område i Sjuhäradsbygden.

Vill du flytta säkert & inte få några problem?
Ta då kontakt med Petter eller Anna på 033-29 10 20 eller info@unikflytt.se